Dating – do’s and don’ts: Danske singler er til hjemlig hygge

I en ny undersøgelse, lavet for datingsitet Match.com, udpeger over halvdelen af både kvinderne og mændene hjemlig hygge, som den vigtigste fritidsinteresse hos deres date. Mindre vigtigt er det, om du er god til at stå på ski (3 procent), går op i kunst (2 procent) eller dyrker fitnesstræning (8 procent).
”Danskerne elsker at hygge og begrebet er dybt forankret hos danskerne – også hos de danske singler. Hygge forbindes ofte med spontanitet og enkelhed – og dét at man kan hygge sig derhjemme giver også et indtryk af, at man hviler i sig selv. Luksus og lækkerhed opfattes ofte, som det modsatte af hygge, og måske netop derfor er vilde skiture, ekstravagant kunst eller hårdt slid i fitnesscenteret ikke det, vi finder vigtigst og mest interessant hos vores date,” udtaler Anna Bofeldt, Marketingsansvarlig for Match.com i Norden.
Den gode date
I undersøgelsen giver de danske singler også en række gode råd til, hvordan den gode date skal forløbe -inden de kommer til den hjemlige hygge.

Både de mandlige og kvindelige singler er enig om, at en vellykket date først og fremmest kendetegnes ved at daten er glad, smilende og udadvendt. Hver tredje singlemand svarer også, at de ønsker en charmerende kvinde, som ser godt ud og som interesseret spørger ind til det, han fortæller. Og hele 40 procent af mændene svarer, at de gerne vil have, at kvinden siger, at hun gerne vil se ham igen.

Ligesom mændene har singlekvinderne også en klar forventning om, hvad de ønsker af en date. Udover at være glad smilende og udadvendt, ønsker kvinderne også en lyttende mand, som samtidig kan få hende til at grine.

1                                                                  2
Den mindre gode date
Der er også stor enighed blandt singlerne om, at det værste en date kan gøre, er at lugte dårligt samt at være usoigneret. At begynde at tale om alle sine bekymringer, er heller ikke vejen til en vellykket date.

Mere end hver tredje single mand svarer, at kvinder heller ikke bør bruge sin mobiltelefon på en date. Til gengæld gider single kvinder ikke date mænd, der kun taler om sig selv eller forventer, at de skal hjem og have sex.

 

3                                                                    4

 

Følg os

Contact usPlease leave this field empty.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB