Drop badebukserne og surfbrættet Storbyferie hitter hos de danske singler

Hvis du spørger de danske singler, så udpeger 57 procent af både mænd og kvinder storbyferie som deres foretrukne ferieform, hvis de skulle invitere en date ud at rejse. 44 procent vil foretrække en storbyferie,hvor lækker mad og inspirerende kultur er omdrejningspunktet, og 13 procent vil tage på storbyferie for at hygge sig med shopping og gode byture. På top 5 over europæiske storbyer, som de danske singler foretrækker til en romantisk getaway, finder man Paris på førstepladsen efterfulgt af Rom, Venedig, Barcelona og London.
Dog kan de danske singler ikke finde på at invitere deres date med på weekendtur på den første date. Her svarer 84 procent af de kvindelige singler at de ikke ville planlægge en weekendtur som første date, hvorimod 43 procent af de mandlige singler er mere åben over for ideen. ”Det er vigtigt at man planlægger noget simpelt, når man skal på den første date som fx en kop kaffe, en middag eller en gåtur. Hvis man planlægger ting som kræver for meget engagement som fx bungyjump eller en weekendtur i udlandet, så kan man sætte sin date i en akavet position, da daten måske vil føle at han eller hun skylder noget tilbage.
Daten bliver mere succesfuld, når man fjerner al pres og starter ud med en hyggelig snak over en god kop kaffe og gemmer den romantiske getaway til et senere tidspunkt, ” udtaler Anna Bofeldt, Marketingsansvarlig for Match.com i Norden.
Når det gælder rejser generelt, så tager de danske singler ikke på ferie med det formål at finde en date, men i stedet mener 64 procent at det kunne være dejligt hvis det skete, selvom de ikke havde planlagt det.
De danske singler har også masser af gode råd, når det kommer til ferieflirts. Mange af de danske singler understreger, at selvom man er på eventyr i udlandet, så er det vigtigt at man er sig selv, åben samt glad og smilende. Singlerne mener også at man skal tage tingene som de kommer, men at man skal huske at gribe chancen imens den er der og stadig passe på sig selv

Følg os

Contact usPlease leave this field empty.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB