Lexa lanceert imperfecte campagne – #LoveYourImperfections krijgt een vervolg

Amsterdam, 30 juni 2016 – Tijdens de lancering van een nieuwe campagne heeft Lexa.nl haar eigen imperfecties op opvallende wijze durven tonen. Door design- en taalfouten op billboards laat Lexa.nl zien dat zij ook niet perfect is en dat niemand zijn imperfecties hoeft te verbergen. Na het eerdere succes van de campagne #LoveYourImperfections in 2015, lanceert Lexa.nl een vervolg waarin imperfecties nog meer worden benadrukt. De nieuwe campagne gericht op singles toont dat imperfecties – dingen waar we zelf niet trots op zijn – juist aantrekkelijk kunnen zijn.

De nieuwe campagne toont imperfecties die nog intiemer en minder zichtbaar zijn en ons juist uniek en aantrekkelijk maken. De nieuwe uitingen tonen imperfecties en eigenaardigheden die singles vaak verbergen, waaronder het slapen met sokken aan, telefoonverslaafd zijn, vals meezingen onder de douche en een sloddervos zijn.

“Onze eerste campagne #LoveYourImperfections laat zien dat imperfecties van singles juist aantrekkelijk kunnen zijn voor de ander”, zegt Emiel Spies van Lexa.nl. “Deze campagne gaat een stapje verder dan de campagne in 2015. We laten zien dat imperfecties persoonlijk en gênant kunnen zijn, maar tegelijkertijd maakt dit singles juist authentiek en dat moeten ze vooral laten zien.”

Lexa.nl is net zo imperfect als iedereen. Om dit te laten zien, is de campagne gelanceerd met een billboardteaser die de nodige verwarring op social media teweeg heeft gebracht. Afgelopen week waren er billboards in Amsterdam te zien met opvallende fouten, onder andere een designfout en een grote spelfout in de tekst. Door de discussie te starten over haar eigen imperfecties, vestigt Lexa.nl de aandacht op de lancering van de nieuwe campagne.

Voordat de campagne op TV te zien is, zal #LoveYourImperfections op verschillende social mediakanalen worden geladen. In de online video toont Lexa.nl de imperfecties van 4 singles: Peter en zijn sokken in bed, Thomas en zijn bierbuik, Laura die vals zingt en Emma de sloddervos. Deze online launch wordt gevolgd door TV spots vanaf 1 juli. De #LoveYourImperfections campagne zal ook op verschillende digitale kanalen te zien zijn.

Bekijk de video (hyperlink)

Sociale media

Contact    Gelieve dit veld leeg te laten.


    Ondersteunde bestandstypen: jpg, png, pdf – niet groter dan 5MB