Nieuwe campagne 50-plus datingservice Ourtime: ‘Samen van het leven genieten’

Amsterdam, 18 februari 2020 – Ourtime lanceert een nieuwe tv-campagne met de pay-off ‘Samen van het leven genieten’. Daarmee richt de datingservice zich op de levenslustige levensstijl van de 2,3 miljoen 50-plus singles in Nederland. Hobby’s en gemeenschappelijke interesses blijken voor hen belangrijk in de zoektocht naar een nieuwe partner of liefde. In tegenstelling tot het stereotype beeld, zijn vijftigplussers ondernemend en staan ze open voor nieuwe ideeën. Ze zoeken een partner met wie ze hun passie kunnen delen en samen van het leven kunnen genieten. De nieuwe campagne loopt nog tot einde jaar en wordt in Europa uitgerold in vijf landen.

Singles weten wat ze willen
Met de campagne wordt voortgeborduurd op de gemeenschappelijke ervaring en interesses. “Alle singles van deze leeftijd zijn verschillend, maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben al een rijk leven achter de rug en weten wat ze zoeken in een relatie. Wat hen gelukkig maakt is vooral een interesse of passie die ze delen met een nieuwe partner, ”zegt Marion Graff, vicepresident van Ourtime in Europa.

Karen en Luuk worden verliefd tijdens het wandelen
De campagne benadrukt de positionering om samen te genieten van het moment. In de nieuwe commercial zien we Karen en Luuk die elkaar via Ourtime hebben gevonden door hun gezamenlijke liefde voor wandelen.

Credits
Verantwoordelijke bij Meetic:
CEO Match Group EMEA & APAC: Alexandre Lubot
CEO Meetic Group: Matthieu Jacquier
CMO: Céline Boudière
Brand & Consumers VP: Jérôme Rivière
Marketing Manager: Hortense Canel
Junior Marketing Manager: Pau Esteve
VP Business Line: Marion Graff

Verantwoordelijke Creatie:
Reclamebureau: Steve, Paris
Director: Jesse Salto
Copywriter: Aurélie Bouix

Mediaplanning: Havas
PR: Coopr

Downloads

  • Ourtime-50-plus-datingservice-campagne Download

ContactPlease leave this field empty.


Ondersteunde bestandstypen: jpg, png, pdf – niet groter dan 5MB