Samen met Valentijn of je geld terug

Amsterdam, 7 februari 2017 – Dit jaar wordt de laatste Valentijnsdag zonder Valentijn, als het aan datingservice Lexa.nl ligt. Zo niet, dan krijg je je geld terug.

Voor veel stelletjes is Valentijnsdag, de dag om samen met je partner iets romantisch te ondernemen. Voor sommige singles een dag die extra de nadruk legt op het feit dat je geen partner hebt. Datingservice Lexa.nl gooit het deze Valentijnsdag over een andere boeg en neemt het dit jaar op voor de singles. In hun nieuwste campagne sporen ze de singles aan om dit jaar extra te genieten van hun Valentijnsdag. Lexa.nl belooft namelijk dat alle singles op 14 februari 2017 een partner hebben. Zo niet, dan krijgen ze hun geld terug*.

“Voor Meetic-Group (red. waar Lexa.nl onderdeel van is) is het niet meer dan logisch om singles een ‘niet goed, geld terug’-garantie te bieden. Het is voor ons het bewijs dat onze datingservice mensen bij elkaar brengt. Er zijn in Europa inmiddels meer dan 6 miljoen koppels ontstaan via onze datingservices, “ zegt Emilie de Fauterau, Brand and Communication director Meetic-Group Europe. “Wij wensen alle singles een hele gezellig laatste Valentijnsdag zonder Valentijn.”

De campagne is in Nederland vanaf 3 februari online te zien en 10 februari op TV.

In Nederland zijn vrouwen aan zet
In Nederland wordt de campagne extra ondersteund met een actie speciaal gericht op vrouwen. Lexa.nl wil vrouwen aansporen het heft in eigen handen te nemen en de eerste stap te zetten deze Valentijn. Daarom lanceert Lexa.nl  van 7 tot en met 14 februari de tijdelijke website www.ikstuureenkaartje.nl. Hier kunnen vrouwen kiezen uit één van de zes grappige digitale ansichtkaarten die ze persoonlijk kunnen maken met een leuke boodschap. Lexa.nl zorgt ervoor dar de kaart op Valentijnsdag wordt verstuurd.

 
Twee van de zes valentijnskaarten die beschikbaar zijn op www.ikstuureenkaartje.nl 

*Niet goed, geld terug geldt onder bepaalde voorwaarden voor alle inschrijvingen tussen 1 februari 2017 (00u01) en 14 februari 2017 (23u59)

Check voor de voorwaarden van deze aanbieding op lexa.nl

Sociale media

Contact    Gelieve dit veld leeg te laten.


    Ondersteunde bestandstypen: jpg, png, pdf – niet groter dan 5MB