Sterrenbeeld Stier meest populair bij het online daten

Wat zegt je sterrenbeeld over je online date gedrag?

Amsterdam, 3 januari 2017 – Nieuw jaar, nieuwe kansen! Naar welk sterrenbeeld moet je in 2017 op zoek voor een perfecte date? En wat zegt je sterrenbeeld eigenlijk over je slagingskansen op het gebied van online daten? Dames met het sterrenbeeld Stier zijn het populairste onder heren die online op zoek gaan naar een leuke date. Dat blijkt uit onderzoek van datingservice Lexa.nl*. Ook vrouwelijke Steenbokken en Rammen kunnen rekenen op extra aandacht van mannen. Andersom gaan vrouwen het liefst voor een Stier, Ram of Leeuw. En wat wil het toeval? Er zitten meer Stieren op Lexa.nl dan singles met een ander sterrenbeeld.

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus
Van alle sterrenbeelden is de Stier het meest populair als het om daten gaat. Zowel mannen als vrouwen hebben dit sterrenbeeld in hun top 3 staan. Maar ook Rammen zijn zeer gewild. Astrologe Hanneke Lageman heeft daar een goede verklaring voor: “Het sterrenbeeld Stier valt onder Venus, de planeet van de liefde, schoonheid en harmonie en staat ook wel bekend als de vrouwelijke planeet. Het teken Ram hoort bij de planeet Mars, die staat voor actie, durf en strijd: ultieme mannelijkheid! Dit kan een reden zijn dat mensen met deze sterrenbeelden zo aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht.”

Boogschutters daten het minst online
Mannen en vrouwen met het sterrenbeeld Stier zijn niet alleen het meest in trek bij andere singles, zij daten ook het meest online. Een groot verschil met Boogschutters, zij zijn juist het minst snel te vinden op een datingservice. Astrologe Lageman: “Ook hier is de planeet van de liefde Venus in het spel. Deze is van sterke invloed op de Stier, en zorgt ervoor dat zij op zoek gaan naar een vaste relatie, eventueel beklonken met een huwelijk. Boogschutters daarentegen zijn juist heel beweeglijk en zoeken zelf hun weg. Dat kan een reden zijn waarom dit sterrenbeeld minder snel online op zoek gaat naar een relatie.”

Kreeften flirten, Tweelingen sturen berichtjes
Een relatie vind je natuurlijk niet zomaar, daar moet je iets voor doen. Kreeften zijn dé flirts. Van alle sterrenbeelden sturen zij de meeste online flirts naar hun potentiële matches. “Dat kan komen omdat het sterrenbeeld Kreeft valt onder de maan, de planeet van gevoel en emoties. Kreeften schuiven hun emoties niet onder stoelen of banken, maar delen ze. In dit geval dus door flirts te sturen”, aldus astrologe Hanneke Lageman. Singles met het sterrenbeeld Tweelingen uiten zichzelf het liefst in woorden en sturen hun crush daarom eerder een berichtje. Geen toeval, want dit sterrenbeeld behoort tot de planeet Mercurius, de planeet van de communicatie. Boogschutters hebben juist een hekel aan berichten sturen en willen iemand liever in het echt ontmoeten. Zij sturen dan ook de minste berichten.

 

EINDE PERSBERICHT

Sociale media

Contact    Gelieve dit veld leeg te laten.


    Ondersteunde bestandstypen: jpg, png, pdf – niet groter dan 5MB