Vrouwen willen Chris Hemsworth als nieuwe James Bond

Mannen kiezen Doutzen Kroes als nieuwe Bondgirl

Amsterdam, 12 november 2015 – Vrouwen zien het liefst hunk Chris Hemsworth in de rol kruipen van nieuwe James Bond. Een kwart verkiest Hemsworth boven de Schotse acteur Gerard Butler (20%) en de Amerikaanse superster George Clooney (16%). De nieuwe Bondgirl zou onze eigen Doutzen Kroes (28%) moeten worden, gevolgd door Irina Shayk (19%) en Michelle Keegan (11%). Dit blijkt uit een onderzoek van datingservice Lexa.nl onder 570 respondenten.

 

Imperfecties van 007 en de Nederlandse man

James Bond is volgens het Nederlandse publiek niet perfect. Hij wordt door mannen en vrouwen gekarakteriseerd als een womanizer (32%), man van weinig woorden (19%) en een tikkeltje arrogant (11%). Vrouwen vinden het juist aantrekkelijk dat James Bond een womanizer (26%), man van weinig woorden (26%) en Brits is (11%). Wat mannen een slechte karaktertrek van James Bond vinden, is voor vrouwen juist aantrekkelijk. De Nederlandse single man herkent zichzelf vooral in de karaktertrek man van weinig woorden (41%).

“Niemand is perfect zelfs James Bond niet. Dit onderzoek bewijst dat waar mannen denken dat vrouwen zich aan iets storen, het tegengestelde waar is. Zo is het natuurlijk ook in real life. Iets wat jij niet leuk vindt aan jezelf, kan iemand anders juist heel aantrekkelijk vinden. Je imperfecties maken je juist bijzonder, jezelf zijn is vaak het beste”, aldus Emiel Spies, woordvoerder bij Lexa.nl. 

Top 3 aller tijden

Ook al speelt Daniel Craig nu al een tijdje mister Bond, de leukste James is volgens de vrouwen overduidelijk Pierce Brosnan. Bekijk hieronder de top 3:

  1. Pierce Brosnan (41%)
  2. Sean Connery (25%)
  3. Roger Moore (14%)

De top 3 Bondgirls aller tijden – verkozen door mannen – bestaat uit:

  1. Denise Richards (26%)
  2. Talisa Soto (16%)
  3. Halle Berry (14%)

Bij mannen van 35+ valt Halle Berry overigens het meest in de smaak.

Over Lexa.nl
Lexa.nl, opgericht in 2002, is de meest aanbevolen datingservice door singles (TNS, 2014) en tevens marktleider binnen de Nederlandse datingbranche. Lexa.nl heeft reeds aan het begin gestaan van 120.000 koppels (Ipsos, 2015) en biedt members de beste en meeste functionaliteiten om singles te ontmoeten, van geavanceerd zoeken met de uitgebreide Lexa App tot het ontmoeten van singles op één van de Lexa Events. Lexa.nl is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van Meetic Group, een internetbedrijf van IAC/InterActiveCorp dat internationaal beursgenoteerd is (Nasdaq: IACI). Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.

 

Contact

Porter Novelli
Dylan Prins
M: 06 – 1079 1734
E: lexa@porternovelli.nl

Sociale media

ContactGelieve dit veld leeg te laten.


Ondersteunde bestandstypen: jpg, png, pdf – niet groter dan 5MB