Zondag 5 januari beste dag voor online dating

Januari is een goede maand voor online dating. Elk jaar opnieuw ziet de Nederlandse marktleider op het gebied van online dating in de eerste maand van het jaar een flinke piek in interactie tussen members. Na de feestdagen staan singles meer open voor online dating en Lexa.nl verwacht dan ook dat er in de hele maand januari bijna 8 miljoen keer op Lexa.nl wordt ingelogd.

In januari 2013 waren er 30% meer registraties dan gemiddeld per maand in 2012. Verwacht wordt dat het aantal registraties op zondag 5 januari 2014 twee keer hoger is dan normaal.

Feiten & Cijfers
5 januari beste dag om te daten
20:42 uur meeste singles online
2x meer registraties op zondag 5 januari
30% meer registraties in januari 2013 dan gemiddeld per maand in 2012
7.966.000 logins in januari

Uit onderzoek van LoveGeist™ in september kwam naar voren dat internet door de Nederlandse singles (53 procent) gezien wordt als de beste plek voor het ontmoeten van een potentiële date. 80 procent van deze singles gaf aan dat een online datingsite de favoriete plek is. Online daten heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Dit komt mede dankzij de populariteit van dating apps voor de mobiele telefoon.

CITATEN

“We merken dat singles na de feestdagen direct een goeie start willen maken in het nieuwe jaar. Het dubbele aantal registraties op één dag is echt een behoorlijk hoog aantal. Singles maken op deze dag simpelweg meer kans om een potentiële date te vinden.”Stefan van den Berg, Managing Director Lexa.nl

Sociale media

ContactGelieve dit veld leeg te laten.


Ondersteunde bestandstypen: jpg, png, pdf – niet groter dan 5MB