De små særegenhetene i fokus hos Match.com

Bakgrunnen for kampanjen er innsikten om mange singles skrekkblandede fryd når det kommer til dating, og ofte angstfylte forsøk på å fremstille seg selv som perfekte – forsøk som ikke bare er umulige, men også helt unødvendige.

«#LoveYourImperfections handler om det faktum at ingen er perfekt. Vi har alle små særegenheter, og det er faktisk de som gjør oss til unike personer. Å ha en spesiell latter eller være litt lubben kan jo være noe som andre oppfatter som sjarmerende og faktisk faller for», sier Caroline Krushage, nordisk markedssjef i Match.com.

Med denne kampanjen vil Match.com oppfordre single til å ta datingen med ro og innse at vi alle tross alt er menneskelige. Det man ikke liker hos seg selv, kommer til å bli elsket av noen andre. En date skal tross alt være noe kult og en anledning til å lære en annen person å kjenne – med alle de små særegenhetene som følger med det.

Det franske reklamebyrået Buzzman står bak kampanjen sentralt, og har lokaltilpasset den i samarbeid med norske Aptum og svenske FCB Fältman & Malmén. #LoveYourImperfections kommer til å sendes på TV, radio og i digitale kanaler.

LINK TIL MATERIALE

Follow us

Contact usPlease leave this field empty.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB