MEETIC KJØPER E-KONTAKT I SVERIGE, NORGE OG DANMARK

MEETIC (MEET – FR0004063097), europeisk markedsleder innen nettdating, kunngjorde i dag at selskapet har signert en avtale om oppkjøp av e-kontakts aktiva, eid av Intodate International AB.

Grunnlagt i 2005 og med hovedkontor i Norrköping i Sverige, har e-kontakt lenge vært en av de ledende nettdatingsaktørene i det nordiske markedet. e-kontakt har stått for en tjeneste som har levert høy kvalitet til en stor medlemsdatabase.

Via sitt svenske datterselskap, Match.com Nordic AB, kjøper Meetic kun aktiva knyttet til merkevaren, domenenavnene og databasen for en ikke oppgitt sum.

“I mars gjennomførte vi et oppkjøp av Spraydate, som ble etablert for 12 år siden og har vært pionér innen nettdating i Sverige. Oppkjøpet av e-kontakt befester MEETIC Groups ledende posisjon i Sverige, hvor vi i dag tilbyr våre nettdatingstjenester gjennom merkevaren Match.com. Vi vet av erfaring at vi vil oppnå operasjonelle synergier raskt, og på den måten vil vi tidlig kunne tilby
e-kontaktmedlemmene våre et høyt service- og kvalitetsnivå, samt styrke deres muligheter til å møte nye mennesker”, sier Alexandre Lubot, CEO i MEETIC Group.

Follow us

Contact usPlease leave this field empty.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB