I den nya kampanjen från Match.com sitter allt i detaljerna

Inför 2018 lanserar dejtingsajten Match.com ett helt nytt reklamkoncept utan devisen ”Little Details, Great Stories”. I en miniserie, på såväl radio som TV och i redaktionella samarbeten, berättar Match om de små – men ack så viktiga – detaljerna som kan leda till fantastiska historier.

 Match.com har tidigare kommunicerat vikten av att se det fina i människors egenheter. I den nya kommunikativa plattformen tar de nu avtamp i insikten om att dejting handlar om de små detaljerna i personligheter, intressen eller uttryck och som tillsammans ligger till grund för en fantastisk historia.

Den nya satsningen heter ”Little details, great stories” och bottnar i Match:s innovativa användarvänlighet som möjliggör en mer personlig dejtingupplevelse. På medlemmarnas Matchprofil går det nu att dela med sig av en mängd detaljer som beskriver personen på bästa sätt; Funktioner så som musikdelning via Spotify, singelresor, vårnyheten Lara – dejtingboten som hjälper användaren hitta rätt match – och Matchs många medlemsevents skapar en dejtingupplevelse i världsklass.

– De bästa historierna börjar ofta med små detaljer och med vår nya kampanj belyser vi hur våra användare får verktyg att visa vem de verkligen är. Förhoppningsvis kan detta ligga till grund för såväl minnesvärda dejter som fantastiska historier, säger Linnéa Rinäs, nordisk marknadschef på Match.

Det nya konceptet har tagits fram av den franska reklambyrån Marcel och tas ut i form av en miniserie där man ser tillbaka på vad som gjorde det första mötet i en relation så speciellt. Kanske var det den där favoritlåten eller den där platsen ni båda besökte som var början till en fantastisk historia? 

För mer information, kontakta gärna;

Oskar Lind, Cohn & Wolfe

oskar.lind@cohnwolfe.com
+46 707 20 20 88

Linnéa Rinäs, Nordic Marketing Manager

linnea.rinas@eu.match.com

+44 7917 348 083

Follow us

Contact usLämna detta fält tomt.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB


x Genom att fortsätta använda sajten godkänner du användningen av cookies för att ta fram användarstatistik och kunna erbjuda dig tjänster och erbjudanden beroende på dina intresseområden, delningsknappar och delning av innehåll från plattformar för sociala medier. Mer information