Match, Starkaste varumärket i Sverige inom nätdejting

För tredje gången har Match utsetts till det starkaste varumärket i Sverige inom nätdejting. Utmärkelsen resulterar i företaget Evimetrixs  undersökning som baserar sig på Nöjd Kund Index NKI. Evimetrix väger sedan NKI mot kännedom vilket resulterar i varumärkets styrka.

Enligt tidigare undersökning av Ipsos för Match i mars 2018, anses Match erbjuda de bästa möjligheterna att hitta en bra match och den tjänst där du har störst sannolikhet att hitta singlar som letar efter ett seriöst förhållande.

-Vi är stolta för det starka priset, en bekräftelse på att kärleken finns hos oss, säger Emélie Fauque, Marknadsansvarig för Match.com Nordic AB. Vi ser fram emot att jobba vidare med nya roliga och innovativa sätt för singlar att träffas online och i riktiga livet.

Priset delades ut torsdagen den 20 september till vinnare inom 37 olika kategorier, med vinnare som Volvo, Spotify, IKEA, Ica och Adidas.

Om undersökningen

Evimetrix Swedish Brand Award har genomförts sedan 2002 och mäter erfarenheter och attityder gentemot mer än 500 varumärken i 37 branscher.  I undersökningen har fler än 6 000 respondenter tillfrågats, och Evimetrix Swedish Brand Awards är tillfället då svenska folket korar landets starkaste varumärken.

Follow us

Contact usLämna detta fält tomt.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB