Meetic köper E-kontakt i Sverige, Norge och Danmark

MEETIC (MEET – FR0004063097), Europas ledande aktör inom onlinedating, tillkännager idag att man har tecknat avtal om förvärv av tillgångarna i E-kontakt i Sverige, Norge och Danmark.

E-kontakt ägs av Intodate International AB och grundades 2005. Med huvudkontor i Norrköping har företaget varit en av de ledande aktörerna på den nordiska marknaden för nätdejting de senaste åtta åren och erbjudit både hög service och kvalitet samt stor kundbas.

Franskägda Meetic Group förvärvar E-kontakts tillgångar i förhållande till varumärket, domännamn samt användarbas, via sitt svenska dotterbolag Match.com Nordic AB som är marknadsledande inom nätdejting i Sverige.

– I mars köpte vi Spraydate, av många ansedda som pionjären för onlinedating på den svenska marknaden. Genom uppköpet av E-kontakt kommer vi ytterligare att befästa Meetic-koncernens ledande position i Sverige där vi driver våra nätdejtingtjänster under varumärket Match.com. E-kontakts användare kommer att förses med vår service och kvalité och kommer nu, liksom våra befintliga medlemmar, att få större möjligheter att träffa den de letar efter, säger Alexandre Lubot, VD för Meetic Group.

För mer information, kontakta gärna;
Mårten Forste, Country Manager Match.com Nordics AB
marten.forste@eu.match.com
076-168 76 00

 

 

Follow us

Contact usLämna detta fält tomt.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB