Singelweekend i Åre med Match.com!

Om du inte har varit i Åre på sommaren har du missat något av det vackraste man kan tänka sig. De höga fjällen, sjön och den klara luften. Och så allt roligt man kan göra förstås. Den 28-31 augusti åker dejtingsajten Match.com dit tillsammans med ett gäng spännande och intressanta singlar för att uppleva den fina naturen, prova olika roliga aktiviteter, äta gott och umgås. Följ med du också! Vem vet vad det kan leda till?

Tillsammans med upplevelsehotellet Holiday Club anordnar Match.com den sista helgen i augusti en singelweekend för sina medlemmar fylld av aktiviter och tillfällen att umgås. Det bjuds på mingel och middagar, utflykter och möjligheter att testa på kajak, zipline och mycket annat som Åre har att erbjuda.

”Intresset från våra medlemmar att få chansen att träffa andra singlar under avslappnade former är stort, därför känns det jättekul att nu kunna erbjuda en hel helg fylld av roliga aktiviteter och spännande möten. Vi vågar lova att det kommer bli en helg att minnas!” säger Anna Bofeldt, marknadschef på Match.com.

Missa inte chansen att följa med du också! Läs mer och anmäl dig på: http://www.holidayclub.se/match-com-holiday-club


För mer information, kontakta gärna;

Anna Bofeldt, marknadschef Match.com
anna.bofeldt@eu.match.com
070-630 93 53

Follow us

Contact us    Lämna detta fält tomt.


    Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB