Spraydate + Match.com = sant!

Två av Sveriges ledande aktörer inom nätdejting blir nu en. Genom förvärvet av Spraydate – Sveriges första dejtingsajt och pionjär inom området – förstärker nu Match.com sin position som Sveriges ledande dejtingtjänst. Idag är internet den vanligaste platsen för att träffa en dejt och på Match.com tar 10 000-tals svenska singlar kontakt med varandra varje dag. Genom att samla Spraydates och Match.coms medlemmar under samma tak kan vi nu erbjuda största möjliga urval för Sveriges singlar. Helt enkelt det bästa stället för en dejt!

Under april har medlemmarna på Spray migrerats över till Match.com och från den 23:e april finns Spray bara kvar som en arkivsajt. Där går inte längre att registrera ett nytt medlemskonto, men historik kommer att finnas tillgänglig fram till hösten.

”Vi är mycket nöjda med förvärvet som innebär att vi förstärker vår position som ledande aktör i Sverige. Detta innebär att vi nu kan erbjuda ett ännu större urval för våra medlemmar och att deras möjligheter att hitta en dejt ökar”, säger Mårten Forste, verksamhetsansvarig på Match.com. 

För mer information, vänligen kontakta:

Mårten Forste, verksamhetsansvarig på Match.com
marten.forste@eu.match.com
Telefon: +46 76 168 76 00

Follow us

Contact us    Lämna detta fält tomt.


    Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB