Trött på att vara singel? Då kan du köpa din nästa relation på Blocket

En undersökning från Match visar att 4 av 10 svenskar aktivt letade efter en seriös relation senaste gången de var singlar. Men hur gjorde de egentligen för att deras förutsättningslösa dejtande skulle bli en seriös relation? Det har Match tagit reda på. Dessutom ger de svenska singlar chansen att köpa sig ur sin kärlekstorka, genom att sälja kit som innehåller allt som behövs för att de ska kunna inleda sin nästa seriösa relation.

Undersökningens resultat kommer göra alla som förväntar sig kärlek vid första ögonkastet aningen besvikna. Enligt undersökningen, i vilken svenskar i åldrarna 18 till 60 deltagit i, krävs det nämligen i snitt 4,9 dejter innan man hinner bli kär eller förälskad i sin dejt – vilket man dock inte vågar visa förrän på dejt nummer 7,1. Trots detta ger man bara en person i snitt 3 chanser innan man bestämmer sig för att sluta dejta en person. Svenska singlar ger helt enkelt varken sig själva, eller sina dejter, tillräckligt med tid för de ska hinna bli kära i varandra – vilket är en ganska viktig förutsättning för att kunna inleda en seriös relation.

När man väl gett sig förutsättningar för att bli kär måste man våga visa att man är ute efter något seriöst, vilket kan vara lite skrämmande – var femte deltagare i Matchs’ undersökning uppgav att rädslan för att bli sårad hindrade dem från att visa sin dejt att de var seriösa. När man tagit modet till sig, är det vanligast att välja att sova över hos sin dejt för att visa att man är redo för något seriöst, vilket 39% av undersökningens deltagare uppger. Andra, nästan lika vanliga sätt, att visa på sin seriositet är att göra gemensamma planer (37%), att introducera sin dejt för sin familj och sina vänner (33%) och att dela hemligheter med sin dejt.

Utifrån undersökningens resultat har Match satt ihop ett kit, komplett med allt du behöver för att inleda ett seriöst förhållande. Kitet innehåller de 4,9 dejter du behöver för att hinna bli kär i din dejt, alla inplanerade i en kalender för era gemensamma planer. Under dejterna kommer du få chansen att visa att du är seriös på de, enligt undersökningen, allra vanligaste sätten: du kommer få introducera din dejt för din familj och dina vänner, ett spel som gör det lättare att dela hemligheter med varandra och ett övernattningskit. Och självklart, ett Match-medlemskap så att du kan hitta din nästa stora kärlek. Kitet finns på Blocket, i begränsat antal, och kostar 499 kronor. Köp kitet här:  https://bit.ly/2ozOWjj

Kitet innehåller:

• Ett övernattningskit
• En kalender för gemensamma planer
• 4,9 överraskningsdejter, där du bland annat får möjlighet att introducera din dejt för familj och vänner, samt möjlighet att dela med dig av dina hemligheter
• Ett tre månaders Matchmedlemskap

 

Om undersökningen:
Undersökningen är genomförd av Novus på uppdrag av Match. Totalt har 1 086 webbintervjuer genomförts bland allmänheten 18–60 år i Novus riksrepresentativa och slumpmässigt rekryterade Sverigepanel under perioden 5–13 juni. Svarsfrekvensen var 59 procent.

Follow us

Contact usLämna detta fält tomt.


Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB