Värmande fikadejt i vinterkylan

Vintern är här och alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Dagen innan, den 13 februari, bjuder Match.com och 7-Eleven in till fikadejt med nymalet kaffe och singelmingel. Fikadejting är en förlängning av fjolårets kampanj ”Singel eller Upptagen” som 7-Eleven driver även i år – ett utmärkt tillfälle för frusna singelhjärtan att tina.

På torsdag bjuder Match.com och 7-Eleven in till fikadejting i utvalda butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Singlar bjuds på kaffe och möjligheten att träffa någon man aldrig annars skulle ha träffat.

– Svenskar är väl nästintill världsmästare på att fika. Fikakulturen här är stark men det är tråkigt att fika själv. Kom som du är, ta med en singelvän eller passa på att bjuda med någon på dejt, säger Anna Bofeldt, marknadschef på Match.com.

7-Elevens kampanj ”Singel eller Upptagen” uppmärksammades positivt redan i fjol. Kampanjen består av röda och gröna kaffemuggar där de röda betyder upptagen och de gröna singel. På så vis är det enkelt att veta vem som är singel eller inte. Samarbetet är ett steg i Match.com nya eventkoncept.

– Det känns fantastiskt kul att lansera fikadejting tillsammans med Match.com. Vi hoppas och tror att det är många singlar som kommer att hitta varandra över en kopp nymald kaffe, säger Reine Walfridsson, ansvarig för extern kommunikation på 7-Eleven.

Match.coms medlemmar i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd har bjudits in via ett mejlutskick men alla singlar är givetvis välkomna. På plats kommer även en frågetävling att bedrivas med presentkort från 7-Eleven och prenumeration på Match.com i potten.

Fikadejtingen genomförs torsdagen den 13 februari klockan 17–19.00 i utvalda 7-Elevenbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Följande butiker genomför fikadejting; Södra förstadsgatan 78 a i Malmö, i Femmanhuset i Göteborg samt i Stockholm på Rörstrandsgatan 10 och Humlegårdsgatan 11. Eventet är gratis och genomförs i och utanför butikerna.

För mer information, kontakta gärna;
Anna Bofeldt, marknadschef Match.com
anna.bofeldt@eu.match.com
070-630 93 53

Follow us

Contact us    Lämna detta fält tomt.


    Allowed file types: jpg, png, pdf - not larger than 5MB